Stadswerf Carsharing

Er staan 2 volledig elektrische BMW i3’s voor je klaar!

Gefeliciteerd met je nieuwe woning aan de Stadswerf! Hierbij ontvang je de sleutel van 2 volledig elektrische BMW i3’s, gewoon als extra service, bij je nieuwe woning!

Als bewoner van de Stadswerf Dok of Stadswerf Kade kun jij namelijk exclusief gebruik maken van de Stadswerf deelauto’s. Hierdoor is een eigen (tweede) auto overbodig. Dit scheelt je een hoop kosten (onderhoud, wegenbelasting, verzekering) omdat je alleen voor het daadwerkelijke gebruik van de auto betaald. Bovendien is elektrisch rijden ook nog eens vele malen beter voor het milieu!

Hoe werkt dat dan?!
Als je aan de Flamingokade 2 t/m 60 of aan de Pelikaanstraat 1 t/m 59 woont, dan kun je deelnemen aan Stadswerf Carsharing. Download hiervoor de carsharing app die je toegang geeft tot de parkeergarage waar de auto’s staan gestald. Nadat je bent toegelaten tot de app kun je de auto’s reserveren wanneer jij ze nodig hebt. Vervolgens kun je de auto openen en ligt de wereld aan je voeten.

Kosten
Wanneer je de Stadswerf deelauto’s gebruikt betaal je een vast uurtarief en een kilometervergoeding. Hiervoor rij je volledig elektrisch in een supercomfortabele en moderne BMW i3, ben je verzekerd voor pech en schade en ben je voorzien van brandstof (elektriciteit).

Klaar om te gaan?!
Download de app en meld je aan!

2000px-Download_on_the_App_Store_Badge.svg Steamy-Concepts-Mobile-App-Store-Google-Play-Android