Stadswerf Dok

UrbanLiving weet als geen ander innovatieve ideeën om te zetten in realiseerbare projecten. Zo ook aan de Stadswerf, een jonge woonbuurt waar ruime aardbevingsbestendige, eengezinswoningen met tuin worden gebouwd. Hier weten wij vastgoed te koppelen aan duurzame mobiliteit, waardoor er een toekomstbestendige, duurzame nieuwe woonbuurt ontstaat waar men kan genieten van de rust van een autoluwe omgeving.

De bewoners van de Stadswerf kunnen exclusief gebruik maken van een uniek mobiliteitsconcept: carsharing. Carsharing betekent letterlijk het delen van een auto. UrbanLiving stelt voor de bewoners van de Stadswerf meerdere BMW i3’s beschikbaar. Hierdoor hoeft men geen auto meer in het bezit te hebben om toch gebruik te kunnen maken van alle voordelen van een auto. Dit heeft uiteraard een positief effect op de schaarse parkeerruimte in de binnenstad. Bovendien speelt het in op de trend van de omschakeling van het in bezit hebben van gebruiksvoorwerpen naar slechts het gebruik maken daarvan.

Carsharing heeft een positief effect op de schaarse parkeerruimte in de stad en speelt in op de trend van het in bezit hebben naar het gebruik maken van.

BMWi-i3-OPC-images-videos-image-1600x1200-04

Eind 2017 is het unieke carsharing-concept van start gegaan en kunnen de bewoners van de Stadswerf gebruik maken van de deelauto’s. Wethouder Roeland van der Schaaf van de gemeente Groningen en gedeputeerde Nienke Homan van de Provincie Groningen hebben hiervoor officieel het startschot gegeven. Inmiddels is Stadswerf carsharing een begrip onder de bewoners en wordt er zeer regelmatig gebruik gemaakt van de volledig elektrische BMW i3’s.

PTF_4743_klein

De huurwoningen in fase 1 en fase 2 aan de Stadswerf Dok zijn inmiddels opgeleverd. Naar verwachting zal de derde fase in 2019 worden gebouwd en opgeleverd.

Kijk voor meer informatie over een huurwoning aan de Stadswerf Dok op: http://www.stadswerfgroningen.nl/ of http://www.ben-s.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *